website design templates

Kampioen voorjaar 2019

Team 2 van Ritola is in poule 5 kampioen geworden. Robert, Theo, Anko en Martin hebben zich kranig verweerd in de 5e klasse. 

De leden werden hiervoor gehuldigd door middel van een bloemetje namens onze ponsor Plantinga Verhuur in Tynaarlo. 

Kampioen najaar 2018

Team 3 van Ritola is in poule 6 kampioen geworden. Gedurende het seizoen werd het al snel duidelijk dat de mannen van Team 3 ditmaal daadwerkelijk mee konden doen voor het kampioenschap in poule 6. Halverwege het seizoen stonden Henry, Ruud, Vincent en Robert al op een respectabel aantal van 33 punten, 9 meer dan de nummer 2 van dat moment Tjuchem 5.

Het aantal punten werd door de mannen van Team 3 gestaag vergroot, wat leidde tot een kampioenschap voordat de laatste ronde gespeeld was.

Jammer genoeg moesten de mannen in hun mogelijke kampioenswedstrijd, uit bij Detac in Delfzijl, een 7 - 3 nederlaag accepteren en behaalden ze met die 3 punten net niet genoeg punten om zich die avond tot kampioen te kunnen uitroepen. Gelukkig morste naaste belager Tjuchem later die week ook punten en werd Team 3 op de vrijdagavond, zonder in actie te hoeven komen, kampioen van poule 6.

De dinsdag erna volgde de laatste wedstrijd van het seizoen en ondanks dat het bezoeken de team van Tjuchem de mannen allen een welverdiende roos had geschonken, deelden de mannen van Ritola geen cadeautjes uit achter de tafel en werd de laatste wedstrijd van het seizoen in stijl, lees winnend, afgesloten.

Ook namens de vereniging werden de mannen voorzien van een door shirtsponsor Plantinga geregeld mooi boeket bloemen.

Heren, van harte proficiat met dit behaalde resultaat en we gaan zien wat de 5e klasse jullie gaat brengen.

FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE